Mijn plannen voor september

Kan de tijd eventjes stoppen?! We zitten inmiddels alweer in september, een nieuw schooljaar is alweer begonnen en iedereen moet weer volop aan de bak net zoals ik. Zelf ik echt een volle agenda en hou ik het liefst een winterslaap om de komende maand te overbruggen…

Natuurkunde cursus

Wellicht heb je het al vernomen of nog niet, maar ik ben van plan om na mijn opleiding de pilotenopleiding te doen. Hiervoor moet ik nog wel eerst een natuurkunde certificaat halen. Dus ik had mij ingeschreven voor een cursus bij Wismon Beta instituut. Ik heb elke dinsdag- en donderdagavond les en nog 8 zaterdagen. Vandaag begin ik met de eerste!

Werken

Nu de scholen weer zijn begonnen en iedereen weer het normale leven leeft zijn er ook weer diensten bij Trajan. Dus ik heb ook mijn agenda vol gepland met werkdagen zodat de centjes binnen rollen voor vakantie en sparen voor een uitzet als ik moet verhuizen voor de pilotenopleiding.

Dam tot Dam rennen

Het was al eerder bekend dat ik mee zou doen, maar nu het september is en het echt aftellen naar D-Day is wordt het wel spannend. Dus ik ben ook volop aan het trainen om de 16 km te halen. Over 2 weken mag ik mijn spullen ophalen en startnummer en dan is het op 23 september echt zo ver.

Scriptie afronden

Natuurlijk kan ik het belangrijkste niet vergeten, namelijk mijn scriptie afronden! Op 8 oktober staat mijn officiële deadline maar eigenlijk wil ik hem ruim ervoor inleveren. Bovendien is er eind september ook een 3-daagse team workshop, daar wil ik dan ook mijn resultaten presenteren.

Dit is praktisch mijn hele september. Verder ga ik nog tennissen, bloggen en het boek van Jennie Gielen over Instagram lezen en proberen stap voor stap toe te passen.

Wat ga jij doen in de maand september?

x dana

3 comments

  1. Heel erg veel plezier en succes met alles op deze lijst!
    Ik wil vooral veel leuke dingen plannen en tijd nemen voor mezelf om écht even op te laden.

  2. Wat knap dat je de Dam-tot-Damloop gaat hardlopen. Veel succes alvast! En ook de afronding van je scriptie is wel heel gaaf. Wat een heerlijk gevoel moet het zijn als je scriptie helemaal klaar is. Ik weet nog hoe fijn ik me voelde toen ik mijn scriptie eindelijk inleverde.
    Succes met de laatste loodjes en natuurlijk een fijne maand september!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *