Opening blog!

blog opening 1

1 december 2013, vond ik wel een mooie datum om officieel te openen! Hiervoor was het beautyshakes.nl, die bestaat niet meer. Maar alle oude artikelen komen gewoon erop te staan in loop van de tijd. Dus hierbij is de blog officieel! Klik verder om meer te lezen over de website en mij!

Ik ben Dana, 17 jaar oud en woonachtig in Amsterdam, ik heb hiervoor diverse blogs gehad, zo ook beautyshakes.nl. Ik hou ervan om een eigen plek op internet te hebben. Het wordt geen dagboek, maar gewoon een blog over van alles en nog wat meiden voornamelijk interesseren, maar guys, jullie zijn ook welkom! Laat gerust een reactie achter bij een artikel!

Hoe ik op de naam kwam: ik zag een klein kindje vrolijk met zijn papieren vliegtuigje spelen, ineens schoot de naam mij binnen. Maar ook omdat ik van reizen hou en het liefst alles zie van de hele wereld.

Meestal op alle dagen komt er iets online, kan wel eens gebeuren dat er niks online komt vanwege drukte met school en werk. De meeste artikelen doordeweeks komen om 07:00 online en in het weekend iets later om 09:00 zodat je verse leesvoer hebt! Alles schrijf ik zelf en zo niet is het wel aangegeven. Je vindt er van alles en nog wat, lifestyle, beauty en mode! Boven aan de pagina zie je 3 pagina’s: blogsale, over mij en contact. Ook zijn de social media knoppen te vinden en rechts is bloglovin’ samen met het archief.

Blogsale:

Alle producten die op mijn oude website zijn worden opnieuw gefotografeerd en in de blogsale gezet, hier geef ik producten die ik niet meer wil een tweede leven. Deze pagina wordt langzamerhand gevuld, bij updates van de blogsale komen ze ook in de vorm van een artikel.

Over mij:

Daar staat een stuk over mij erin, het is vrij basic informatie, mocht je meer willen weten, kan je me altijd mailen of via social media contact opnemen. Natuurlijk komen er regelmatig artikelen over mij, zoals leuke tags.

Contact:

Hier staan alle vormen in hoe je mij kan bereiken, mail gerust voor een leuke samenwerking of als je leuke idee├źn of tips hebt maar zelf geen blog hebt, dat wordt uiteraard vermeld met een naam eronder.

blog opening 2

De cake heb ik leuk genoeg niet zelf gebakken, gewoon van de Hema! Maar neem gerust een stukje virtuele carrotcake om de opening te vieren!

x dana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *