Photo diary #125

Photo by Joseph Chan on Unsplash

Deze photo diary is echt veel later online dan gepland want er waren een aantal hectische weken waaronder een corporate finance tentamen en een medewerkers event met veeeeel lekker eten!

week: 12-18 februari

Zoals gewoonlijk begon ik mijn week op kantoor, deze keer zat ik beneden.

Later verhuisde ik naar boven en keek uit het raam. Het hagelde zo ontzettend hard en werd ook helemaal donker. Dat was echt heel gek om te zien.

Later klaarde de lucht weer op, maar je zag hoeveel hagel er was gevallen.

Ik nam deze cleanser in gebruik, hij bevalt erg goed dat ik inmiddels een full size er van heb gehaald. Een travel size staat nog op mijn lijstje aangezien ik binnenkort nog nergens naar toe ga vind ik het niet belangrijk om hem nu al aan te schaffen.

Woensdag hadden wij hier een soort van sessie over vitaliteit en gezondheid. Dus er werd ook fruit uitgedeeld, ik deed gezellig mee en ging voor de tomaatjes…

Wellicht had ik iets anders moeten uitkiezen.

Vrijdag was het Chinees nieuwe jaar, dus ik ging uiteten met familie. Altijd gezellig!

Zaterdag was ik bij mijn ouders in de zaak, er stond een bakje met tandenstokers wat nog best mooi was. Jammer genoeg was die gestolen dus hebben we deze als vervanger.

In de avond deed ik lekker dit maskertje op, dit tubetje gaat vrij lang mee.

Zondag stapte ik lekker de sportschool in, want dat moest ook weer eens gebeuren.

Ik had mijn nagels gelakt, maar de kleur echt verkeerd ingeschat. Dit was echt de meest barbie-achtige kleur die je kan hebben…

Vanwege Valentijnsdag had de Kiosk red velvet koekjes. Ik had ze op de laatste dag van de actie nog weten te scoren. Ik vond ze erg lekker, wat mij betreft mogen ze vaker terug komen in het schap.

Week: 19-25 februari

Mijn foto begint met een dinsdag, ik had de bus gemist maar genoeg tijd om naar het station te lopen om de bus te redden. Onderweg werd ik getrakteerd op het mooie lucht. Mooie ochtend wandeling.

Het was echt een leuke medewerkers event, ik ging samen met mijn tante. Na afloop was er uitgebreid lunch waar je allerlei dingen kon eten van diverse foodtrucks. Dus ik at patat en een kleine wrap.

Mijn vreetpartij was nog niet over voor die dag, ik ging later door naar een verjaardag van mijn tante. Basically bestond mijn dag uit eten.

Net zoals dinsdag was ik ook woensdag te vinden bij Schiphol-Oost. Alleen was ik er voor een lezing van de Koninklijke marechaussee.

Vrijdag had ik les, we hadden een gastles die echt afgrijselijk was. Ik denk dat ik het zo afgrijselijk vond dat ik na 2 minuten al was afgehaakt.

Mijn dag was dan eindelijk over, dus ik ging lekker thuis lunchen met rijstwafels en avocado’s.

Zaterdag was ik echt een ezel. Ik zag namelijk een bloesje van WE Fashion die ik al een poosje wou, alleen van de week had ik hem al besteld en al thuis. Echter dacht ik dat ik de andere kleur had besteld. Dus ik ging weer even kijken en kwam erachter dat het dezelfde was. Dus deze heb ik maar terug gebracht in de winkel.

Ik deed een rondje winkelcentrum en vond echt leuke jurken. Deze bordeaux rode jurk is lekker geschikt voor kantoor en met wat koudere weersomstandigheden ook. Overigens was die winkel zo koud dat ik mijn broek maar had aangehouden.

Daarnaast scoorde ik deze rode jurk bij TK Maxx, nu moet het nog goed weer worden en ik kan hem aan!

Ik ging zondag langs bij mijn oma, daar was ze lunch/ontbijt aan het maken. Ze maakt in ieder geval luxere ontbijtjes voor zichzelf dan dat ik maak voor mijzelf…

Mijn week sloot ik af met dit maskertje.

De komende 2 weken moet ik gewoon weer werken en hopelijk is er goed nieuws voor mijn scriptie. Als het zo is dan valt er weer een last van mijn schouder want dan gaat alles volgens plan. De volgende photo diary komt wel weer op het normale tijdstip en dag online!

Wat heb jij zoal gedaan?

x dana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *