Photo diary #126

Photo by Thomas AE on Unsplash

Verrassend genoeg zitten we alweer in maart, de tijd vliegt en het lijkt sneller dan ooit te gaan voor mijn gevoel. De volgende photo diary staat alweer klaar. Afgelopen twee weken heb ik veel gevreten, reisde ik af naar Den Bosch en had ik 1 vrije dag!

Week: 26 februari – 4 maart

Maandag was echt een saaie dag, dus ging ik met Lotte maar cake eten op kantoor. Er moet toch wat gebeuren…

Dat was ook de dag dat ons Olympisch team thuis kwam. Het toestel met de sporters landde voor ons kantoor en iedereen stond voor het raam. Wel jammer dat het niet het oranje toestel was.

Ik begon aan een good day journal voor een schoolvak, dit hield ik dus 2 weken bij. Eigenlijk gaf het mij ook weer inspiratie voor mijn blog.

Dinsdag was het leren geblazen want ik had woensdag een tentamen, voordat ik ging slapen deed ik nog een maskertje op voor ontspanning.

Dat tentamen was een slachtpartij.

Na mijn tentamen ging ik weer door naar kantoor, want mijn Franse counterpart Lilian was er om het een en ander te overleggen. Tevens stond er ook nog een koffie meeting gepland met de stagiaires van het pand.

In de avond gingen we met het gezin en 2 nichtjes sushi eten, dat had ik al een poos niet gegeten!

There is always room for dessert…

Ik kreeg nog macarons van Lilian, speciaal uit Frankrijk. Alleen ze overleefden de reis niet in mijn tas naar huis. Wel echt lief van hem!

Vrijdag was ik voor de verandering een dagje vrij. Dus ik sprak af met mijn beste vriendinnetje, zoals gewoonlijk gingen we weer eens eten bij Drie Graefjes.

Wij gaan altijd kleding winkels in, hier was ik op haar aan het wachten.

In de Zara spotte ik geweldige pakken voor vrouwen en de prijzen vielen erg mee. Ze hadden deze, was een soort donker blauw-grijs achtige en nog een licht grijze. Wellicht dat ik ze later nog aanschaf.

Zaterdag werd ik meegesleept naar de Media Markt omdat moederlief een nieuwe telefoon ging aanschaffen. Alleen het duurde zo verschrikkelijk lang(we hebben een uur daar gespendeerd…) omdat niemand wist wat ie aan het doen was. Ik had niet ontbeten want ik verwachtte binnen 20 min weer terug te zijn. Je raadt het al, Dana is getting haaaangry.

Ik was weer wat blijer toen ik mijn ontbijt ging maken..

Zondag was het tijd om een paar dingen te doen waaronder kwasten wassen. Dit ga ik voortaan elke twee weken doen en ga het in mijn agenda inroosteren.

Ik reed nog snel naar de Action, kocht wat dingen voor mijn blog en shampoo.

Week: 5-11 maart

Dana, hoe vaak eet jij cake? Heel vaak. Maandag waren alle stagiaires dan bij elkaar, hier genoten we van een stukje cake en koffie.

Onder ons was er een Bulgaar en er is een traditie om deze armbandjes uit te delen aan jouw naaste om hun een geluk toe te wensen en begin van de lente. Super leuk!

Na stage ging ik snel naar Primark, want de vrijdag ervoor zocht ik ze ook al alleen mijn maat was er niet. Gelukkig waren ze nu wel aangevuld. Ik heb zulke schoenen dan eindelijk na een hele poos gevonden voor een fijn prijsje!

Dinsdag was er een presentatie van Tony Chocolonely in Digital Studios, wat erg interessant was én we kregen een reep mee. Chocolate is always a good idea.

Donderdag was er ook weer een presentatie maar dan de jaarcijfers, ik nam zoals gewoonlijk weer een hazelnut latte om die 2 uurtjes door te brengen.

Na de kou kwam regen, ik kwam weer als een bezopen kat thuis…

Dana mag weer op reis! Ik ga naar Praag in midden juni, nu kan ik dat eindelijk van mijn bucketlist afstrepen. Voor zo ver ik weet ga ik alleen maar een aantal vriendinnen denken erover na om ook mee te gaan.

Na mijn ticket boeken deed ik lekker een maskertje op en bereidde ik me voor op school.

In mijn pauze tijdens de lessen ging ik snel naar de Decathlon om een squash racket te halen. Nu kan ik ook met anderen ga squashen, love it!

Zaterdag was het dan zo ver, de masterclass van Femke Kamps en Tedje van Gils werd gegeven in Den Bosch. Dus ik stapte op de trein en werkte nog een beetje aan mijn blog.

Het was een onwijs interessante masterclass, daarnaast werden we ook nog getrakteerd op een roze Bossche bol. Ik vond het een goeie sessie. Eigenlijk was ik van plan om daarna rond te lopen in Den Bosch met mijn camera, echter ging het heel hard regenen :(.

Zondag deed ik lekker rustig aan, bereidde mij voor op een nieuwe week. Aankomende 2 weken staan er weer een hoop afspraken op de planning op kantoor, daarnaast hoop ik mijn scriptie voorstel af te kunnen maken.

Wat heb jij zoal gedaan?

x dana

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *