Photo diary #128

Photo by Firza Pratama on Unsplash

Voor je het weet moet je alweer een photo diary in elkaar zitten. Ineens zitten we alweer in april en ik moet zeggen dat afgelopen 2 weken vol met hoogtepunten zit, gezelligheid en lekker sportief bezig zijn.

 Week: 26 maart – 1 april

Maandag werkte ik beneden samen met mijn mede stagiaire, wij zijn echte cake vreters..

Altijd op momenten wanneer je wilt starten moeten er updates plaats vinden.

Dinsdag kwam ik erachter dat de inschrijving voor de business Dam tot Dam loop open was. Belofte maakt schuld, ik had vorig jaar beloofd om dit jaar te rennen. Dus ik ga hem rennen met een vriendinnetje/oud collega en collega’s.

Vrijdag was ik vrij van school en werk, dus tijd om weer af te spreken met vriendinnen omdat ik ze niet zo vaak zie. Ik ging met Giulia red velvet cake eten bij Drie Graefjes, want dat is onze traditie.

Bij de Zara spotte ik hele leuke dames pakken, ik ga ze denk ik binnenkort aanschaffen. Die vrijdag had ik geen geduld om in die lange rij te staan en het was ook nog eens te warm.

Ik sloot mijn werkweek af met een maskertje.

Zaterdag stond het in teken van heel veel dingen afmaken van mijn to do list. Zo boekte ik een reisje naar Bilbao met het gezin en tante en oom komen ook mee. Ik kan niet wachten om te gaan!

Natuurlijk moeten de kwasten ook worden gewassen.

Op een rustige zondag middag deed ik dan eindelijk een poging tot hardlopen. Dit heb ik nog nooit eerder gedaan. Eerste keer ging wel okay, ik rende 1,8 kilometer wat prima is om mee te beginnen.

Tevens leverde ik ook mijn scriptie voorstel in.

Week: 2 – 8 april

Op Tweede Paasdag bezocht ik mijn opa’s graf, daar was ik al meer dan een jaar niet geweest. Tevens was ie 28 maart alweer 4 jaar overleden.

De buren waren een weekendje weg, dus ik zorgde voor hun kat Misty.

Ik ging even naar de Lidl en vond crème brûlée in de aanbieding. Ze waren nog best lekker ook!

Woensdag zat ik weer op kantoor, soms heb je gewoon even cake en een goed kopje koffie nodig.

Donderdag was het wandel naar je werk dag. Wij ging met een aantal collega’s een rondje lopen, gingen nog langs de aviation shop.

We spotten cake, nou je kan al raden dat alles wat eraf was gewandeld weer was aangekomen.

In de avond werd ik door mijn ouders nog gestuurd naar mijn zusje haar voorstelling. Ik was kapot na die dag.

Vrijdag was het eindelijk lekker weer, dus na de les gingen we even op het terrasje zitten.

Op zaterdag was ik lekker vrij, om het hardlopen vol te houden ging ik weer een rondje renne. Weer 1,8 kilometer gerend maar zonder te stoppen dus mijn tijd ging ook omlaag.

Mijn sportieve gedrag zette zich voort, op zondag ging ik squashen met een goeie vriend. Die zag ik ook weer na een lange tijd.

Het was een week met hele fijne momenten om weer vrienden te zien maar ook weer nieuwe dingen uit proberen en ontdekken. Natuurlijk kan mijn reis naar Bilbao niet missen en als toppunt is mijn scriptie voorstel goedgekeurd en ik hoefde maar hele kleine aanpassingen te maken. In de volgende photo diary zal er hier en daar wat veranderingen plaats vinden.

x dana

3 comments

  1. Wat goed dat je jouw kwasten wast! In mijn achterhoofd denk ik altijd “moet ik doen”, maar op een of andere manier duurt t dan weer eeuwen tot ik het daadwerkelijk doe! Ew. I know. Wat leuk dat je naar Bilbao gaat! Heb je de reis ook helemaal uitgestippeld of ben je een go-with-the-flow-reizer? Gefeliciteerd met de goedkeuring van jouw scriptie voorstel trouwens! Was vast een opluchting 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *