Update || 4e maand stage bij KLM

Ik kan haast niet geloven dat zowat 4 maanden terug mijn eerste stage dag was bij KLM. Momenteel is dit mijn 5e maand hier en verloopt het? Wat heb ik allemaal gedaan en vind ik het nog steeds zo leuk als aan het begin?

In de eerste update kon je lezen dat ik echt een geluksvogel was doordat ik mijn stage direct had gevonden en aangenomen. Mijn taken zijn dus een awareness module uitrollen voor een grote groep IT mensen en ook nog een upload punt opzetten met betrokken partijen. Dit is in ieder geval nog steeds aan de gang. We hadden wel de 2 projecten een beetje opgedeeld qua tijd. Het project van de awareness module ging voor, deze moet ook wel echt uitgerold zijn tegen het einde van mijn stage. Ik vind het wel tof dat ik de project manager ben van beide projecten.

Er zijn momenten waar het heel druk was en er van alles door elkaar liep. Toch vind ik de werkdruk wel prima. Nog steeds vind ik mijn stage erg leuk en begin ik wel te wennen aan het ”office-life”. Het geeft ook wel wat structuur aan je leven. Ik leer hier ook erg veel, iedereen is altijd bereidt om te helpen. Zowel aan de Nederlandse als aan de Franse kant. De sfeer hier binnen KLM is gewoon erg fijn. Dat vond mijn supervisor van school ook, zij was ook erg onder de indruk.

Eind oktober was toch wel het hoogtepunt, ik mocht een dienstreis maken voor stage. Ik vloog naar Parijs voor een vergadering. Vanuit Charles de Gaulle ging ik per bus naar Orly. Daar zat ik dan op kantoor bij Air France. Het was wel een vermoeiende dag, want ik moest om 4:45 al op om de vlucht van 7:25 te halen. Op de terugweg hadden we een beetje pech, want onze vlucht was een half uur vertraagd en mochten niet mee met de eerdere. Toch vond ik het bijzonder!

Afgelopen week moest er een beoordelingsformulier worden ingevuld, daar stonden allemaal positieve dingen in. Ze zijn erg blij met mijn werk! Dat is erg fijn om te horen. Voor nu ga ik opzoek naar een leuke scriptie plek binnen KLM. Eerste lijntje heb ik al eruit gegooid, maar ik wil ook nog bij andere afdelingen kijken. Vanaf dit moment heb ik nog maar 2,5 maand over.

x dana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *