Update || doelen en voornemens 2018 #1

Het eerste kwartaal van 2018 zit er alweer op. Mij leek het leuk om te zien of ik al vorderingen heb gemaakt in die aantal maanden die voorbij zijn gevlogen. Hier kan je nog eens terug lezen wat mijn doelen en voornemens waren. Lees verder!

Lezen

Ik probeer steeds meer te lezen, alleen tot nu toe heb ik nog geen enkele uitgelezen maar wel begonnen aan 2 boeken die totaal anders zijn van elkaar. Momenteel probeer ik altijd voor het slapen gaan om een aantal bladzijdes te lezen.

Minimaliseren

Het lukt niet helemaal denk ik, aangezien er veel is geshopt. Wel hou ik mij nog steeds aan de challenge om zoveel mogelijk weg te doen. Wel merk ik dat er vooral verzorgingsproducten er doorheen vliegen. Op dat gebied slinkt mijn stash wel.

Meer reizen

Een jaar zoals 2017 zal ik niet zo snel overtreffen. Dit jaar wil ik ook weer veel weg, echter zit ik met scriptie. Wel heb ik in ieder geval een reis naar Praag geboekt.

Fotografie

Hier in zit 0 vorderingen in, letterlijk. Dat komt omdat ik weinig tijd heb gehad en het was echt koud en vies weer. Dan vind je mij echt niet buiten.

Meer bloggen + kvk inschrijven

Het bloggen lukt enigszins, maar alsnog is het pitje laag en dat geldt ook voor de werkzaamheden die backstage plaats vinden. Op het gebied van inschrijven bij de KvK, daarvoor heb ik een masterclass gevolgd. Ik ben meer te weten gekomen en zal er echt veel meer aan de bak mee moeten en een beslissing maken of ik wel of toch niet ga inschrijven.

Sparen

Dit lukt niet helemaal, wel doe ik al mijn fooi in een spaarpotje. Daarnaast wil ik veel spullen van mijn kamer verkopen en dat wil ik dan opsparen.

Dam tot dam lopen

De sportschoenen zijn binnen, alleen echt gaan trainen resteert nog. Toevallig, eergisteren was de inschrijving geopend. Dus ik had mij gelijk ingeschreven samen met een oud stagiaire want dat was onze afspraak die we hadden gemaakt toen zij nog in dienst was.

Voor sommige punten zijn er wat vorderingen, lang niet allemaal. Toch vind ik dat er veel meer tempo in mag komen om op zijn minst de helft te kunnen bereiken aan het eind van 2018. Na het volgende kwartaal komt er weer een update, dan ben ik erg benieuwd hoeveel verder ik ben gekomen.

Hoe zit het met jouw doelen en voornemens voor 2018?

x dana

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *