Update || stage KLM ten einde?

Tijdens mijn vorige update van mijn stage zat ik al op de 4e maand van mijn stage. Nou zijn we een stuk verder, wat heb ik in al die tijd gedaan en hoe zit het met ene aantal dingen?

Zoals gewoonlijk was ik veel in het gebouw en werkte ik aan mijn stage opdrachten. Tussendoor had ik nog een herkansing vak gehaald, elke avond na stage ging ik mijn stof leren. Dus ik ben alweer een stapje dichterbij het afstuderen. Ik denk dat de afgelopen maanden echt de meest hectische periode was. Er gebeurde van alles, zo moet ik mijn laatste verslagen schrijven en inleveren maar ook voor stage zelf stonden er vergaderingen op de planning en allerlei andere activiteiten die veel tijd kostte. Uiteraard ging ik ook weer op bezoek bij andere afdelingen binnen het bedrijf, zo heb ik een compleet lege Airbus A330 gezien zonder stoelen, taptijt en noem het maar op.

De vorige keer zei ik dat ik op zoek zou gaan naar een leuke scriptie plek binnen KLM. Ik had er wel 1 maar werd toch afgezegd omdat het te complex was. Dus ik kwam dan ook eerder terug naar kantoor na de kerstvakantie om verder te zoeken. Alleen ik kwam er al gauw achter dat er niks op korte termijn is. Daarnaast had ik niet genoeg studiepunten om te mogen starten met mijn scriptie. Dus ik had besloten om pas in april te beginnen, niet geheel ideaal maar dan heb ik ook meer de tijd om te schrijven. Wel kwam er een leuk aanbod: of ik wilde blijven tot dat ik weg zou gaan voor scriptie wat midden april is. Dit aanbod heb ik aangenomen en werd ook enthousiast ontvangen door mijn andere collega’s en de manager van mijn begeleider.

Voor nu is mijn stage nog lang niet over, wel werk ik 1 dag minder omdat ik weer naar school moet. Daarnaast moet ik nog een eindgesprek hebben met school over mijn stage. Dan heb ik officieel stage afgesloten voor school. Op dit moment heb ik 1 lijntje lopen bij een andere afdeling waar ik mogelijk mijn scriptie kan schrijven. Als dat niks wordt, dan heb ik altijd nog mijn huidige afdeling als back up. Inmiddels is er wel goed nieuws dat ik in ieder geval 1 keuze heb maar dat ik ook nog ga kijken bij mijn afdeling zelf en dan pas een keuze maken.

Waar ben jij zoal nu bezig? Stage, school, scriptie?

x dana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *